I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC HORUS AND SRL, cu sediul în Str. Mihai Eminescu, nr. 164, Sector 2, BUCUREȘTI, inregistrata la Registrul Comerțului cu numărul J40/15349/2004, Cod de Identificare Fiscală RO16792373, in calitate de operator de date cu caracter personal.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului de internet www.ambalajehorus.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca vizitati site-ul www.ambalajehorus.ro, HORUS AND SRL poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal. Acestea sunt:

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, HORUS AND SRL poate prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

III. Scopurile si temeiurile prelucrarii

Daca sunteti vizitator al site-ului www.ambalajehorus.ro, HORUS AND SRL poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

IV. Durata pentru care va prelucram datele

HORUS AND SRL poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligaţiilor legale care revin in sarcina HORUS AND SRL (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exerciţiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situaţia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, HORUS AND SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel puţin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca ne-ati furnizat date personale in calitate de vizitator prin utilizarea de formulare de contact / evauare / intrebari / reclamatii, ati plasat o comanda prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului, puteti solicita in orice moment stergerea datelor cu caracter personal sau va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, HORUS AND SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de HORUS AND SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, HORUS AND SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina HORUS AND SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre HORUS AND SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@ambalajehorus.ro.Aceasta pagina de Internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: www.ambalajehorus.ro/politica-de-cookies/ .